Lions club Vereucha udruzi Veranda donirao 21 000 kuna za prevenciju ovisnosti u lokalnoj zajednici

Predsjednica Lions cluba Vereucha Monika Ružić i predsjednica udruge Veranda Dinka Antunović potpisale su ugovor o donaciji vrijednoj 21 000 kn i međusobnoj suradnji na području prevencije ovisnosti u lokalnoj zajednici. Sredstva su osigurana iz distriktualne akcije „Jedrima protiv droge“.

„Jedrima protiv droge“ je međunarodna jedriličarska regata koju Lionsi Hrvatske organiziraju svake godine, a sav prihod je namijenjen borbi protiv ovisnosti. U Vereuchi ističu kako su izuzetno ponosni što je Kabinet guvernera D-126 odabrao upravo njihov klub i omogućio im da sredstva ulože u svoju lokalnu zajednicu i omoguće mladima ljepši i zdraviji način života.

Udruga Veranda je osmislila vrijedan projekt koji su Lionsi prepoznali i bit će zadužena za provedbu istoga. Projekt podrazumijeva radionice, edukativna predavanja i neposredan rad s mladima i ugroženim skupinama. Osim financijski, članice Lions cluba Vereucha pridonijet će provedbi projekta i volontiranjem u svim planiranim aktivnostima. (www.icv.hr)